Na pierwszych zaj臋ciach b臋dziemy instalowa膰 Pythona i PyCharma oraz b臋dziemy pisa膰 i uruchamia膰 proste fragmentu kodu.
Do zobaczenia!
Reactions: pink_heart 脳7 (s煤l, aethsildrys, Leszek, DrunkOriGamiEU, magda4046, Asia_Lena, bartykraus) 路
脳3 (s煤l, miwojc, DoomHammer)
podsylam jeszcze tutaj ankiete do wypelnienia przed 1 zajeciami (1 minutowa) https://forms.gle/856Qv3MpB8NuWPUNA
hej, nie wiem czy to jest oczywiste czy nie, ale na wszelki wypadek napisz臋 zeby nie by艂o w膮tpliwo艣ci - pro艣ba o przyniesienie swojego laptopa (i zasilacza:p). w HS generalnie nie ma wolnych komputerow, wiec kazdy dzia艂a na swoim sprzecie (tak tez jest wygodniej, bo potem jak bedzie sie chcialo cos pogrzeba膰 samemu w domu to juz wszystko bedzie skonfigurowane)
jesli ktos nie ma swojego sprzetu to pro艣ba o wiadomo艣膰 do mnie, pewnie cos wymy艣limy (albo np. dobierzemy sie w pary itd.)
widzimy sie w 艣rod臋!
Reactions:
脳3 (3dmagik, Asia_Lena, bartykraus)
Robimy grupe w ktorej wykorzystamy umiejetnosci pythona przy tworzeniu aplikacji webowej, jesli ktos bylby zainteresowany dolaczeniem, mozna do mnie napisac.
Reactions:
脳1 (Karol G艂omski)
Hej, dzieki wszystkim za przybycie!
Tak jak wy偶ej @filipwgrabowski napisa艂 jest pomys艂 utworzenia drugiej grupy, bardziej zaawansowanej, dlatego je艣li si臋 nudzili艣cie dzisiaj to pewnie lepszym krokiem b臋dzie do艂膮czenie do tej grupy (przynajmniej do momentu a偶 na ABS b臋dziemy robi膰 bardziej z艂o偶one rzeczy).
Jutro postaram sie wrzuci膰 ankiet臋, 偶eby zebra膰 uwagi (co si臋 podoba艂o, co si臋 nie podoba艂o, itd.) i mo偶liwe 偶e jako艣 inaczej przygotowa膰 si臋 do nast臋pnych zaj臋膰.
I w艂a艣nie, za tydzie艅 - 25.01. - mnie nie ma i mo偶liwe, 偶e zaj臋cia b臋d膮 zdalnie, ale to jeszcze do ustalenia.
Reactions:
脳5 (filipwgrabowski, Rotkiw 16, Fated, DoomHammer, Asia_Lena)