Robię mały głupy projekt na FS, z esp32, sgp40 sensora i LEDów, przymocowanych do chokera. Od dawna niczego nie stworzyłem i mało co umiem, więc zobaczymy, jak to pójdzie ![]()
Reactions:
×3 (DoomHammer, Leszek, 𝓚𝓲𝓷𝓽𝓮𝓻)
Robię mały głupy projekt na FS, z esp32, sgp40 sensora i LEDów, przymocowanych do chokera. Od dawna niczego nie stworzyłem i mało co umiem, więc zobaczymy, jak to pójdzie ![]()
Reactions:
×3 (DoomHammer, Leszek, 𝓚𝓲𝓷𝓽𝓮𝓻)
A co toa być finalnie?
Pewnie Anti-Choker
Reactions:
×1 (Xorboo)
faktycznie
Miałem myśl “A choker that shows when you are going to choke” i to wszystko ![]()
Monitoruje jakość powietrza przez pgp40 i wyświetla to na LEDach (zielony->czerwony + mb pulsowanie). Przyczepię to do chokera i będę nosić na szyi
||I’ve never thought i would buy a choker, let alone wear it||
Reactions:
×1 (𝓚𝓲𝓷𝓽𝓮𝓻)
Chwilę później natomiast dociera do mnie rozum, nakazując się zastanowić nad rozwagą noszenia Li-ion przy tętnicy szyjnej
Reactions:
×1 (𝓚𝓲𝓷𝓽𝓮𝓻)

oof, masz racje xD Ale można zawsze zrobić z zasilaniem przez USB, i to w calem będzie łatwej
Oczywiście mogę zrobić, ale nie wiem gdzie/jak lepiej? Po prostu info na github?
I w calem projekt nie ma nic wyjątkowego technicznej strony - esp32+sgp40+LEDy, kod też na 80% będzie copypaste
LEDy działa! Za 3 dni mam dwutygodniowy urlop, nadzieję że coś skoduję ![]()
Reactions:
×1 (Leszek) ·
×1 (@vi:unsola.ci)
Zrobione z gówna i pałek ale działa, idę na FS :3
Działa||, w strefe hs3 był czerwony
||
Reactions:
×5 (dreat, @vi:unsola.ci, DoomHammer, Leszek, Asia_Lena)
Super, a w sobotę będziesz? Muszę to zobaczyć
Mam nadzieje, gdzieś o 9/10 postaram się być
Reactions:
×1 (@vi:unsola.ci)
@@vi:unsola.ci jestem gdzieś na terenie ![]()
Ale masz choker ubrany? ![]()
Reactions:
×1 (Xorboo)
Jesteś bardzo emocjonalnie związany z tym anti-chokerem? Marzy mi się w Spejsie manekin ubrany w naszą koszulkę i potencjalnie anti-choker ![]()