Siemaneczko kochani! Kiedyś wspominałem o tym na 5MoF że buduje swoje własne Arcade Śmieciowo Charytatywne! Czyli arcade z elektrośmieci które będą zarabiać pieniądze na akcje charytatywne wspierające! moim celem jest stworzyć ultra lekki i wydajny system operacyjny który będzie uruchamiać gierki! kiedyś już miałem próbę i zrobiłem system czym się chwaliłem. Ale ciągle miałem problem z nośnikiem gier. myslałem o pendrive bo usb jest uniwersalne… osoby polecały używać kart sd ale czytnik i same karty troche już kosztują… wiec co zrobiłęm? wypieprzyłem wszystkie te możliwości. Wypieprzyłem stary system i zrobiłem od nowa z własnym interface graficznym! póki co to prototyp ale jednym przyciskiem osoba będzie mogła wejść do menu i zmienić sobie grę na jaką sobie żywnie pragnie! a jak odpalic gierki? wystarczy pendrive wrzucić wszystkie gry jakie się chce i podłączyć i zainstalować automatycznie! cała magia także przedstawiam wam system ArcaderOS!
A są jeszcze jakieś nieużywane? Część została zbazziteowana i jest wystawiona na biurkach, ale kiedyś były jeszcze jakieś dodatkowe w jakimś karonie. Nie śledzę, więc nie wiem, czy się już rozeszły