Cześć! Mam na imię Alisa
Proponuję na start 2026 zrobić mini-fotosesję w HS3 dla chętnych, którzy chcą odświeżyć avatary na LinkedIn, Discordzie, Slacku, w czatach roboczych itd.
Na English MeetUp @Ninufar (Marta) podrzuciła ciekawą myśl, że trudno znaleźć fotografa od zdjęć “nie paszportowych” - takich z uśmiechem i emocją, ale jednocześnie nadających się do profesjonalnego użycia. Ja dobrze łapię emocje ludzi i zwierząt oraz ciekawe detale w kadrze. Fotografuję iPhonem.
Jak to widzę:
wpadasz (możesz w garniturze / smart casual / cosplayu)
robię kilka ujęć w wybranych fotostrefach HS3
robię też żywe zdjęcia podczas rozmowy
Może fotki się spodobają i będzie chęć odświeżyć avatary całej ekipie
Nie jestem oficjalnym fotografem HS - od czasu do czasu fotografuję konferencje IT i tworzę memy.
W 2025 zrobiłam 16 albumów zdjęciowych z różnych wydarzeń w HS3 i nie tylko.
Kogo to interesuje - dajcie reakcję albo napiszcie w wątku.
Datę wybierzemy razem
Bonus: mogę pokazać, jak używać Live Photos do wyciągania idealnych kadrów + moje ustawienia aparatu w iPhonie
Hi. I imagined this photo event as something like pulling out some of our light-up toys, setting up some colorful lights, effects, etc., and having fun spontaneously posing for the camera. This might not work for an inventory event, as we’ll be focused on work. A photo report from the inventory will be great, but I don’t know if we’ll have the time or energy for photo-avatar fun on those days. Maybe an open project day would be better for that?