Pora wrócić do flagowej pozycji pierszej edycji Festiwalu Światła i wskrzesić Cyberskakankę!

Reactions:
×2 (Leszek, ✭emi✭)
Pora wrócić do flagowej pozycji pierszej edycji Festiwalu Światła i wskrzesić Cyberskakankę!

Reactions:
×2 (Leszek, ✭emi✭)
@Leszek wspominałeś że możemy mieć pomoc w realizacji Cyberskakanki. Wiesz może kiedy ta pomoc by się mogła pojawić?
Bo @osaurus_19 i ekipa są bardzo zainteresowani tematem i chcieliby użyć jednego kwadratu jako kontrolera w swojej grze
(przy okazji, @osaurus_19 możesz tu resztę ekipy zaprosić by śledzić po(d)stęp)
taguję też @Asia_Lena która chciała pomagać
Reactions:
×1 (Asia_Lena)
czesc. opowiesz coś więcej o fabule gry, jak chcecie wykorzystać cyberskakankę. Do kogo skierowana gra, jaki przedział wiekowy graczy itp
fajnie
czyli, w jakim wieku gracze?
i ile potrzebujcie działajacyhc kafli?
bo generlanie tą cyberskakanką są ziantereoswane różne organizacje, szkoły itp. Tzn czy jesteśce wstanie zrobić grę np dla uczniów.
dużo uczniów,
tak z 10 szkół - 1000 uczniów
czeka na to
hej jutro w spejsie będzie golang. także spoko możecie popracować. Ja nie wiem jeszcze czy będę, raczej nie. Ale możecie już wyciągnąć ten jeden moduł i rozłożyć w spejsie pod mapą eduMate. Tam nie powinna przeszkadzać. @SzymonM wskaze gdzie w razie czego. Szymon w jakich godzinach jutro będziesz?
:cyber: ![]()
Bedę w HS od 18:00 do 21:00 ![]()
Na piątek nie ma jeszcze planów ![]()
Będę w piątek 18-21, nie wiem czy pomogę z cyberskakanka ale wskaze gdzie kezy i gdzie ja mozna rozlozyc ![]()

@osaurus_19 jutro kolejna sesja? Jakby co to będę od 18