Heloł!
Reactions:
×2 (DoomHammer, maciej_d)
Heloł!
Reactions:
×2 (DoomHammer, maciej_d)
Witam w wątku projektowym organizatorów, partnerów, mentorów i wszystkich @Leszek @DoomHammer @Marcin Młyński @msalamon_pl @Mateusz Dyrda @maciej_d
Reactions:
×4 (msalamon_pl, Marcin Młyński, Leszek, maciej_d)
25% biletów juz się rozeszło. Szykuje się fajna impreza.
światełka są mile widziane ![]()
także spoko
Hej hej mentorzy @msalamon_pl @Mateusz Dyrda @maciej_d! Dzięki że jesteście z nami i z uczestnikami
sam hackathon odbywa się od piątku 13.09 17.30 do soboty 14.09 17.30 i w tym czasie uczestnicy będą was potrzebować najbardziej! Dajcie znać kiedy możecie być dostępni do ich dyspozycji
Sugeruje najbardziej w czasie fazy pomysłów (18-21/22) piątek i roboty (10-15) sobota. Podejrzewam że to będą najabrdziej pracowite godziny. Oczywiście nie musicie być przez cały ten czas, może godzinka/półtorej tu i tam - jak wam pasuje.
Reactions:
×2 (Mateusz Dyrda, maciej_d)
jeszcze @Damian ![]()
Reactions:
×1 (mars)
Mogą się przydać
@Leszek Będziesz na miejscu przed 15?
Raczej będę później. celuję w 16
a którędy jedziesz? bo może gdzieś “po drodze” się umówić?
Ja mogę je odebrać w oliwie lub na przymorzu i zanieś do spejsu jutro ![]()
ja po 16
Hejloł, ja startuje jako uczestnik
ale służę z wielką przyjemnością pomocą również. Jestem dostępny przez cały czas hackatonu oraz zarówno przed jak i po ![]()
Reactions:
×1 (mars)
Ponadto mam kilka pomysłów na ten hackaton, stąd nie wykluczam stworzenia więcej niż jednego zespołu ![]()
![]()
Dlatego jeśli się ktoś jeszcze zastanawia nad udziałem i lub przede wszystkim ma chęci do działania ale nie ma pomysłu zachęcam do udziału
Będzie zapewne więcej takich osób
To zdaje się, że w takiej sytuacji najlepszą strategią będzie bycie w drużynie z @maciej_d , bo inaczej trzeba będzie konkurować z drużynami z mocnym zawodnikiem. ![]()
Reactions:
×1 (DoomHammer) ·
×1 (maciej_d) ·
×1 (maciej_d)
@AleksandraDzSz jak chcesz wygrać to warto być blisko tego pana ![]()
Reactions: pepeblush ×1 (AleksandraDzSz) ·
×1 (maciej_d)
odebrane, paski sa u mnie
Cześć, mnóstwo komentarzy się widzę pojawiło, więc napiszę ten pierwszy i jedyny ![]()
Z mojego punktu widzenia lista prezentuje się imponująco! Super że znowu z nami jesteś i jak zawsze można na Ciebie liczyć!
Mam tylko kilka małych przemyśleń: