Illuminathon

Heloł!

Reactions: :mechanical_arm: ×2 (DoomHammer, maciej_d)

Witam w wątku projektowym organizatorów, partnerów, mentorów i wszystkich @Leszek @DoomHammer @Marcin Młyński @msalamon_pl @Mateusz Dyrda @maciej_d

Reactions: :+1: ×4 (msalamon_pl, Marcin Młyński, Leszek, maciej_d)

25% biletów juz się rozeszło. Szykuje się fajna impreza.

światełka są mile widziane :slightly_smiling_face:

także spoko

Hej hej mentorzy @msalamon_pl @Mateusz Dyrda @maciej_d! Dzięki że jesteście z nami i z uczestnikami :smiling_face_with_three_hearts: sam hackathon odbywa się od piątku 13.09 17.30 do soboty 14.09 17.30 i w tym czasie uczestnicy będą was potrzebować najbardziej! Dajcie znać kiedy możecie być dostępni do ich dyspozycji :blush: Sugeruje najbardziej w czasie fazy pomysłów (18-21/22) piątek i roboty (10-15) sobota. Podejrzewam że to będą najabrdziej pracowite godziny. Oczywiście nie musicie być przez cały ten czas, może godzinka/półtorej tu i tam - jak wam pasuje.

Reactions: :+1: ×2 (Mateusz Dyrda, maciej_d)

jeszcze @Damian :slightly_smiling_face:

Reactions: :+1: ×1 (mars)

Mogą się przydać

@Leszek Będziesz na miejscu przed 15?

Raczej będę później. celuję w 16

a którędy jedziesz? bo może gdzieś “po drodze” się umówić?

Ja mogę je odebrać w oliwie lub na przymorzu i zanieś do spejsu jutro :wink:

Wieczorem @Leszek I @@vi:unsola.ci

ja po 16

Hejloł, ja startuje jako uczestnik :smiling_face_with_sunglasses: ale służę z wielką przyjemnością pomocą również. Jestem dostępny przez cały czas hackatonu oraz zarówno przed jak i po :wink:

Reactions: :heart: ×1 (mars)

Ponadto mam kilka pomysłów na ten hackaton, stąd nie wykluczam stworzenia więcej niż jednego zespołu :flexed_biceps::fire:
Dlatego jeśli się ktoś jeszcze zastanawia nad udziałem i lub przede wszystkim ma chęci do działania ale nie ma pomysłu zachęcam do udziału :wink: Będzie zapewne więcej takich osób

To zdaje się, że w takiej sytuacji najlepszą strategią będzie bycie w drużynie z @maciej_d , bo inaczej trzeba będzie konkurować z drużynami z mocnym zawodnikiem. :wink:

Reactions: :green_heart: ×1 (DoomHammer) · :grin: ×1 (maciej_d) · :blush: ×1 (maciej_d)

@AleksandraDzSz jak chcesz wygrać to warto być blisko tego pana :wink:

Reactions: pepeblush ×1 (AleksandraDzSz) · :rofl: ×1 (maciej_d)

odebrane, paski sa u mnie

Cześć, mnóstwo komentarzy się widzę pojawiło, więc napiszę ten pierwszy i jedyny :grin:
Z mojego punktu widzenia lista prezentuje się imponująco! Super że znowu z nami jesteś i jak zawsze można na Ciebie liczyć!
Mam tylko kilka małych przemyśleń:

1. Z mojego punktu widzenia brakuje potocznie nazywanego w naszym slangu druta (czyli przewodu połączeniowego :wink:). Z tego co widzę macie w ofercie tylko jeden rodzaj, jeżeli dobrze rozumiem dosyć cienkiej grubości ( chyba że są też grubsze) ale może warto by się zastanowić i wrzucić jakieś takie kosztem pomniejszenia ilości ostatnich kilku pozycji 'przewody połączeniowe ’ ??
  2. W nawiązaniu do uwagi/komentarza do pozycji pierwszej - z mojego punktu widzenia lepiej usb-c
  3. Jeżeli zdążyła dostawa przyjść pozycji rp-2040-zero, rozważenie możliwości zwiększenia jej ilości kosztem zmniejszenia ilości pozycji pierwszej??