MAPA MARZEŃ - warsztaty z kolażu analogowego

Cześć :grinning_face: udało nam się nareszcie „okiełznać :wink:” discorda :rofl: dziękujemy Asiu za pomoc :folded_hands:t2:
Wiecie, że prowadzimy warsztaty z witrażu , ale dzisiaj nowa propozycja - czekamy na info od Was czy jesteście zainteresowani takim relaksem :star_struck:

MAPA MARZEŃ- robimy kolaż na nowy rok !!! Warsztat relaksu i dobrej zabawy w duchu upcyklingowym przy lampce wina :wink: Wydzieramy, wycinamy, kleimy i oprawiamy.

Czy KOLAŻ jest dla Ciebie? Zdecydowanie TAK. Nie musisz umieć malować czy rysować :slightly_smiling_face: Technika ta pozwala pokazać co siedzi nam w głowie przez symbolikę kształtów, kompozycję kolorów. Wykonasz plakat artystyczny w technice kolażu analogowego, który oprawiony w ramkę zabierzesz do domu. Zapraszamy serdecznie !!! Kaśki

Reactions: pink_heart ×1 (Asia_Lena)

Nasza propozycja • termin : 30.01.2025 i godzina 17:30 do 21. Przesyłam link do zapisów Lista zapisów na warsztaty - HS3 - Dysk Google
lub zostawcie informacje tutaj :grinning_face:
Warsztaty odpłatne :
• 100 pln dla Patronatów HS3
• 150 pln dla pozostałych

Reactions: pink_heart ×2 (Leszek, Asia_Lena)

Podsyłam żeby pokazać Wam co mamy na myśli :thought_balloon::blue_heart:

Lista zapisów na warsztaty - HS3 - Arkusze Google coś wyżej link do tabeli z zapisami zrobił się nieedytowalny, więc podsyłam taki, w którym można się wpisywać :grin: :wink:

Dzięki Asiu :blue_heart:

Zapisana :smiling_face_with_three_hearts:

Reactions: pink_heart ×1 (Asia_Lena)

zapisany

Ja chyba jednak nie dam rady :((

Chętnie ale w późniejszym terminie

Będą kolejne terminy :+1:pozdrawiam

Reactions: :heart: ×1 (mars)