Obudowy na parasolki

Hej, potrzebujemy zrealizować nasz parasolkowy projekt, do dokończenia realizacji którego brakuje nam osób do pomocy oraz czasu. Cały problem polega na tym, że potrzebujemy wydrukować duuuużo obudów do parasolek, druk których jak wiecie jest czasochłonny. Poniżej zamieszczam pliki do druku z opisami w plikach readme.txt oraz readme_pl.txt

@Leszek proszę o listę ile jakich obudów potrzebujemy

Kto jest w stanie pomoc proszę wpisać się w tej tabelce: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1MJERYmQ6imDDyqVltpGy1DY8mfr7uuXcyCfPtOrFT6k/edit?usp=sharing

Reactions: druk3d ×3 (pjoter, Leszek, 𝓚𝓲𝓷𝓽𝓮𝓻)

umbrella_case.zip

Kinter zrob jakiegos google spreadsheet tam bedziemy wpisywac kto ile wydrukuje

Tak

Potrzebujemy: 110 obudów wersja V5.2M
Oraz 15 obudów na sobotę ten inny typ. Bo będziemy mieć inną parasolkę. Tylko nie wiem jeszcze jaką

@𝓚𝓲𝓷𝓽𝓮𝓻 mogę Tobie wysłać filament ze spejsu.

To ja tutaj się zadłużę ze szkoły jutro i przywieziecie mi na koderek

zrobię najwięcej ile mi się uda

@Mirek @Damian @Bakashi SQ2BKA @Xinef @Ninufar (Marta) @marekk3301 możecie pomóc w wydrukach?

jest w pierwszej wiadomości na górze

Reactions: :+1: ×1 (Leszek)

Moja drukarka dalej dead. Póki nie przestanę wydawać kasy na krótkofalarstwo to chyba nie będę znowu drukarzem 3D

Reactions: :people_hugging: ×1 (Leszek)

:CLk_CryCat:

A daleko masz do spejsu?

A co

W spejsie mamy drukarki, jedną uruchomił i skonfigurował @pjoter, więc można na niek drukować. Plus inne potrzebują przyjaznej ręki żeby też je uruchomić

Maybe @Claude can help too :slightly_smiling_face:

Nie mam klucza, kończę pracę po 16, ale jak drukarki są sprawne i potrzeba kogoś do odpalania druków to mogę tam chwilę posiedzieć jak dacie mi hasło do wifi

:feelsspecialman:

hasło jest na kartce przy wejściu :wink:

Miałem kiedyś zapisane ale czyściłem lapka, dalej nie mam jak wejść xD