projekt ławka w parku przy siedzibie HS3

Ławka w parku pośród darku

Kilka osób, m.in. @yazjack

Spawarka jest w garażu

a może coś takiego, żeby można było sobie usiąść w każdym kierunku? zależnie od tego, jak słońce świeci? albo postawić na środku stolik i biesiadować? tak na szybko sobie wymodelowałam przykładową ławeczkę

Reactions: pink_heart ×2 (Ninufar (Marta), DoomHammer)

na widokach powyżej pokazałam ławkę w takich wymiarach

No to trzeba zrobic wejście :wink: zakładałam, że się usiądzie i na dupce przekręci do środka, ale jak nie to trzeba by gdzieś zrobić wejście
A układ desek - spoko, mogę zmienić… aaaale już nie dziś :winking_face_with_tongue:

Takie ławeczki miałem do Sopotu

Reactions: :green_heart: ×6 (Ninufar (Marta), Marcin Młyński, minions, Leszek, ale.fija, Asia_Lena)

Co prawda na bookcrossing, ale można obciąć tu i ówdzie

Czyli…mamy to :winking_face_with_tongue:… zamiast szafki z bookcrossingiem można wrzucić jakiś nasz ledon i gotowy projekt :wink: nic tylko działać…
ale najpierw będzie trzeba trochę podziałać, żeby warsztat uruchomić w garażu :wink:

Reactions: :green_heart: ×2 (Ninufar (Marta), DoomHammer)

trochę to brzmi jak budżet obywatelski ;p

Reactions: this ×1 (DoomHammer)

@yazjack kojarzysz ile te sopockie kosztowały? Możnaby faktycznie zgłosić wniosek do budżetu obywatelskiego

Ławka+

Reactions: :mechanical_arm: ×1 (DoomHammer)

musiałbym się zorientować w cenach materiałów, chodzi o ballpark czy konkretną wycenę?

Jakiś szacunek. Myślałem że może masz dane z tamtej akcji i można je jakoś przemnożyć przez.inflacje :stuck_out_tongue:

W trójce się zamknie pewnie. Muszę znaleźć projekt i wtedy są się dokładniej przeliczyć

Myślę, że od państwa na ławkę to można się otworzyć na piąteczkę xD