PyExplorers x Projekt Żeton

Osobny wątek.

Reactions: pink_heart ×2 (szmktk, dawidkaplon) · :dove: ×2 (RafaAutomation, dawidkaplon) · :teacher: ×1 (dawidkaplon)

Link do dzisiejszego spotkania :slightly_smiling_face:

@Leszek

@Mateusz Bełczowski @dawidkaplon @RafaAutomation @wiczi

@makneta

https://www.projekt-zeton.pl/ strona projektu

GitHub - zetonteam/zeton_full_stack: A repository combining both django API and React.js client · GitHub tutaj repozytorium. Spróbujcie to odpalić.

obecny schemat bazy danych

Reactions: :+1: ×2 (Leszek, szmktk, Leszek)

Reactions: :+1: ×1 (Leszek)

ja muszę uciekać, dzięki za możliwość dołączenia zdalnie!

Reactions: :+1: ×2 (Leszek, RafaAutomation)

@Mateusz Bełczowski luzik, do następnego! :slightly_smiling_face:

Reactions: :+1: ×2 (Mateusz Bełczowski, RafaAutomation)

jak kogoś mam dołączyć do teamu do repozytorium to poproszę o nick z githuba na priv

Nie masz planów na Mikołajki? W takim razie zapraszam na kolejne spotkanie. :wink:

Reactions: :snowflake: ×2 (Ninufar (Marta), szmktk) · :socks: ×1 (szmktk)

Jakie plany na jutrzejsze spotkanie? Ja w HSie na pewno nie dam rady się pojawić, ew. jeżeli jest opcja zdalnie to mogę się podłączyć od 19.30

Zrobimy też opcję zdalnie. Jak będziesz mógł to dołącz. Planowo od 18 do 21. Link do połączenia powinien się tutaj pojawić. Postaram się przygotować jakieś małe issue na początek.

Zrobię też jakiś wstępny plan, nad czym jest potrzeba popracować w pierwszej kolejności

Reactions: :+1: ×4 (Ninufar (Marta), szmktk, Mateusz Bełczowski, dawidkaplon) · :open_mouth: ×1 (Pan_Pawel_)

też się z chęcią podlacze zdalnie

Cześć :slightly_smiling_face: czy mogłabym puścić dzisiaj coś do druku 3D podczas PyExplorers? Nie będzie Wam przeszkadzać?

Spoko luz