@Mirek @SzymonM @webski. @Bart Janiszewski
Reactions:
×1 (SzymonM) ·
×1 (arkadio
)
@Mirek @SzymonM @webski. @Bart Janiszewski
Reactions:
×1 (SzymonM) ·
×1 (arkadio
)
Hej dziękuję za dołączenie
Dzięki @Leszek
Cześć, pracujemy nad podsumowaniem naszego ostatniego spotkania i wrzuceniu pierwszych przykładów kodu na gita. Jeszcze raz dziękujemy Wam bardzo, że się pojawi liście ![]()
Nasze kolejne spotkanie zaplanowane jest na 9.06, ale chciałabym zaproponować jego przesunięcie. Tego samego dnia w GPNT jest inne wydarzenie o podobnej tematyce 3QA i będzie tam Alex Read, którego polecam posłuchać i chwilę z nim porozmawiać. Co myślicie o zmianie terminu naszego spotkania?
Dla mnie jest spoko. Nie wiem prawda odnośnie innych. Teraz rozumiem dla czego mam zaznaczone w kalendarzu 9 czerwca, zapomniałem zaznaczyć że to będzie spotkanie w parku naukowo technologicznym. Tam chyba całe spotkanie będzie poświęcone automatyzacji.
Tak, zgadza się
Nowy termin, nowy opis, nowa grafika, tylko nowego kodu jeszcze brakuje, ale pracujemy nad tym: Proszę mi to zautomatyzować, Thu, Jun 30, 2022, 6:00 PM | Meetup
Cześć! To ja chciałam tylko przypomnieć, że 16.06 wypada święto i zapewne niektórym szykuje się długi wolny weekend. Skoro więc przesuwamy z 09.06 z powodu 3QA, a kolejny czwartek to pewnie dla większości będzie grillowanie z rodziną, to może 23.06? Co sądzicie?
Reactions:
×1 (Leszek) ·
×1 (webski.)
to ja tylko dodam że 23 są sobótki :), ale mi to akurat nie przeszkadza.
postuluję aby zrobić rolę na discordzie do tego wydarzenia. Wówczas będzie można wołać ludzi do takich rzeczy jak ustalenie terminu itp.
Właśnie przeglądałem kalendarz. Proponuję spotkać się 30.06 w HS. 23.06 to dzień ojca i mam już plany na ten dzień :).
Może ustalmy tutaj na kanale jakieś zadanie do wykonania, żeby na spotkaniu offline mieć już jakiś konkretny przykład do pobawienia się?
sluchajcie czy generalnie jesli dopiero zaczynam przygodę w testowaniu manualnym, to myslicie ze odnajde sie w jakikolwiek sposob na tym meetingu? ![]()
myślę, że tak. Zapraszamy. Zawsze możemy podzielić się na mniejsze grupy. Na razie pracujemy nad uruchomieniem testów w Selenium w Pythonie.
30.06 brzmi spoko. Bardzo fajnie, ze bedzie Selenium w Pythonie! Chcialem napisac ostatnio automat, ktory by o danej godzinie danego dnia wrzucal do koszyka okreslone rzeczy w sklepie internetowym. Chetnie sie doucze!
Zapraszamy ![]()
Kto dzisiaj pojawi się w GPNT na 3QA? Aftermarket.eu :: domain trojqa.pl
ja się wybieram mimo braku wolnych miejsc ![]()
Tak samo. Będę, ale nie jestem pewny że wystarczy miejsca. Bo zapomniałem tam kliknąć o rezerwacje