tidyshelf

Podczas ostatnich zaj臋膰 GoExplorers rozpocz臋li艣my prac臋 nad projektem tidyshelf. Repo, kt贸re zawiera roadmap, jest dost臋pne tutaj: GitHub - hs3city/tidyshelf 路 GitHub. W skr贸cie, naszym celem jest uporz膮dkowanie biblioteki dost臋pnej w Hackerspace.

Reactions: :mechanical_arm: 脳3 (Leszek, 饾摎饾摬饾摲饾摻饾摦饾摶, RafaAutomation) 路 pink_heart 脳3 (Ninufar (Marta), 饾摎饾摬饾摲饾摻饾摦饾摶, RafaAutomation) 路 go 脳1 (RafaAutomation)

Pomys艂odawc膮 jest @DoomHammer oraz @Leszek a w ostatniej burzy m贸zg贸w poza mn膮 uczestniczyli: @Jakub Goralewski, @RafaAutomation i niezast膮piony @SzymonM. :go:

Z tego co kojarz臋 to pomys艂odawc膮 jest @DoomHammer, ja tylko non stop m贸wi艂em o tym pomy艣le. Bo jest super. Brawo

w ko艅cu kto艣 to zacz膮艂

potwierdzam s艂owa Leszka, pocz膮tkowo to ja mia艂em si臋 zaj膮膰 bibliotek膮 ale co艣 finalnie nie wysz艂o

fajnie 偶e zaczeli艣cie

Poprawi艂em. :slightly_smiling_face: Dzi臋ki. Projekt b臋dzie rozwijany na zaj臋ciach GoExplorers. Ja planuj臋 w wolnym czasie te偶 co艣 programowa膰.

Ksi膮偶ki s膮 tu gdyby kto艣 nie pami臋ta艂: Inventaire - your friends and communities are your best library

Reactions: :+1: 脳1 (bartykraus)

Ta stronka ma te偶 dost臋pne REST API, mo偶e si臋 przyda膰. :slightly_smiling_face:

Reactions: :heart: 脳2 (SzymonM, bartykraus)